СТАТИ УЧАСНИКОМ

Тернопільські козаки-волонтери отримали подарунок - автомобіль

cluchi 1 final14 травня на Співочому полі Тернополя Ліга підприємців «Українська справа» вручила ключі від автомобіля волонтерам групи «Схід і Захід – єдині!»

Виступаючи перед учасниками та гостями мистецького фестивалю, приуроченого Дню Матері, голова правління Ліги Михайло Ратушняк зокрема сказав:

Ми всісвідомі того, що святкування Дня Матері, проведення фестивалю «Цвіт вишиванки» були б неможливими, якби на Донбасі наші хоробрі бійці не захищали українську незалежність.

Ми також розуміємо, що без постійної нашої уваги та підтримки українським воїнам буде сутужно виконувати свій патріотичний і священний обов’язок. Саме тому, коли до Ліги підприємців звернулися тернопільські волонтери з проханням забезпечити їх додатковим транспортом для збору і транспортування допомоги на передову, ми посприяли у вирішенні цієї проблеми. Тож хай цей автомобіль стане у пригоді всім, хто дбає про вояків, тим, хто нерідко ризикуючи власним життям привозить на бойові позиції не тільки гуманітарні вантажі, а й, насамперед, нашу вдячність бійцям – справжнім героям сучасної України.
Козацько-десантний екологічний осередок, до складу якого і входить волонтерська група, подякували «Українській справі» за підтримку та вручили Михайлу Ратушняку та Ігорю Парію ексклюзивні подарунки, виготовлені у козацькій кузні.

cluchi 2 final