СТАТИ УЧАСНИКОМ

Не обділили увагою і турботою

dopdit 1Уже чимало років поспіль «Українська справа» опікується спеціальними навчальними закладами та сиротинцями. Напередодні важливих релігійних свят, Нового року чи празника Святого Миколая учасники Ліги з подарунками завжди приходять у гості до знедолених діток та всіляко намагаються зігріти їх турботою і щирим теплом.

Наприклад, на початку квітня голова правління ЛП «Українська справа» Михайло Ратушняк зі смачними та корисними напоями від національного виробника – корпорації «Оболонь» завітав на передсвятковий концерт до учнів спеціалізованої школи для слабочуючих дітей, а чимало підприємців Ліги у переддень Христового Воскресіння продуктами чи коштами підтримали своїх соціально-незахищених земляків.

Відрадно, що на шляху до маленьких сердець «Українська справа» знайшла надійних партнерів. Передусім це стосується підприємців центрального ринку, об’єднаних у первинну профспілкову організацію «Захист справедливості», яку очолює учасник Ліги підприємців «Українська справа» Наталя Шоломейчук.

Саме завдяки зусиллям і пожертвам своїх активних та небайдужих колег пані Наталі вдалося укомплектувати і цьогорічні великодні подарунки.

Днями ці солодощі, овочі, фрукти, соки та предмети гігієни потрапили за призначенням – спочатку до вихованців дитячого будинку «Малятко», а згодом і до Петриківського будинку-інтернату.

Годі й розповісти, якою радістю світилися оченята дітей, коли Наталя Шоломейчук та Михайло Ратушняк роздавали невеличкі, але такі важливі для них пакуночки.
 До речі, у Петриківському будинку-інтернаті зараз знайшли свою домівку тридцятеро дівчаток з Донбасу. Було помітно, що вони ще не повністю освоїлися на новому місці і спочатку були навіть дещо насторожені появою гостей. Проте, коли ми, виконавши свою невеличку місію, уже залишали кімнату, почули голосне та дружне «Дя-ку-є-мо!».