СТАТИ УЧАСНИКОМ

До Великодніх свят тернопільські школярі писатимуть листи бійцям АТО

dgura vel1Вірші із малюнками та листівкою під назвою «Рідний наш захисник!» – у Тернополі видали книжку-розмальовку «Великдень». У ній можна написати та розмалювати листа до бійців АТО.

Підписані листівки для українських воїнів тернополяни приноситимуть на склад № 1 Логістичного центру допомоги бійцям АТО. Волонтери відправлятимуть листи в зону АТО разом з великодніми наборами, які готуватимуть для захисників України.

Тираж розмальовки – 5 тисяч примірників. Видавці планують зробити перевидання. Книжки-розмальовки «Великдень» вже розповсюджуються у школах Тернополя.

“У книжці надруковані віршики Михайла Левицького, який є художником видання. Олег Кіналь є художнім редактором, він намалював обкладинку і листівочку. Хочемо привітати наших воїнів зі святом Великодня. Адже окрім того, що бійцям треба передавати харчі та інші необхідні речі, потрібно також дбати про їхній духовний стан. Ми повинні пам’ятати, що наші захисники потребують психологічної і емоційної підтримки. Думаю, щире вітання разом з малюнками стане маленьким, але приємним подарунком для кожного військового”, – каже директор тернопільського видавництва “Джура” , учасник Ліги підприємців «Українська справа» Василь Ванчура.

 

 

 

dgura vel2dgura vel3За словами видавців, долучитися до цієї ініціативи можуть не тільки діти, а й батьки та усі бажаючі незалежно від віку. Усі охочі можуть взяти розмальовку, заповнити листівку і надіслати воїнам АТО, повідомляє сайт «День».